x

Missatge de Presidència del COF Girona

Des d'aquest Portal del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Girona em plau donar-te la benvinguda en nom de tot el col·lectiu de professionals dedicats a la millora de la salut de la població.

Segurament és la nostra una de les professions més properes a l'usuari del medicament i a la gent que pateix per causa de la malaltia. El sistema d'ordenació farmacèutica ha permès que qualsevol ciutadà de qualsevol població pugui gaudir de la proximitat, la facilitat d'accés i comunicació i, en definitiva, dels diversos serveis sanitaris i logístics que ofereixen les Farmàcies Comunitàries distribuïdes arreu de la nostra geografia.

Alhora, hi ha un gran nombre de professionals farmacèutics que, des de diferents àmbits, continuen exercint una tasca en el mateix sentit com, per exemple, als Hospitals, l'Administració Sanitària, als Laboratoris d'Anàlisi, la Indústria i la Distribució, entre d'altres.

El Col·legi de Farmacèutics, conscient de la importància d'aquests serveis, vol potenciar la relació amb els ciutadans i ciutadanes utilitzant les noves tecnologies. És per aquest motiu que la nostra web pretén ser una eina d'informació ràpida i útil pel que fa a les farmàcies que estan en servei d'urgència a les nostres comarques, a més d'oferir informació sobre diversos temes de salut: consells, campanyes sanitàries, adreces d'interès sanitari, etc.

A l'espera de compartir les nostres pàgines i facilitar la teva participació, rep una cordial salutació en nom de tot el col·lectiu farmacèutic de Girona.AVÍS IMPORTANT
Accedeix a la nova secció "El meu espai" i comprova les dades de la teva fitxa col·legial.
El meu espai
NOTA: Agrairem ens facilitis el teu número de móbil. Cada vegada resulta més necessari en cas que calgui un contacte urgent.