Accés a la pàgina inicial del Col·legi de Farmacèutics de Girona

Col·legi de Farmacèutics de Girona

Has oblidat contrasenya?

Está en:

Educació Sanitària a la Gent Gran (PESGG)

El Programa d'Educació Sanitària a la Gent Gran (PESGG) es va iniciar el 2006 i, actualment, està estès a tot Catalunya.

Aquest programa consta de xerrades informatives que s'adrecen a la gent gran, ja que són un col·lectiu en el que, amb freqüència, la polimedicació hi és present i, per tant, un grup prioritari en la promoció del bon ús dels medicaments. En aquest sentit, l'objectiu del Programa és potenciar l'autonomia de la gent gran per a fomentar l'ús racional dels medicaments.


El Programa, recentment adscrit al Servei Català de la Salut (CatSalut), es duu a terme amb la col·laboració del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya i s'emmarca en les línies estratègiques del CatSalut i del Pla de salut 2011-2015. Tanmateix, està integrat en el projecte Europeu "Envelliment actiu i saludable", on es recullen iniciatives engegades a tot Europa enfocades a perllongar una vida activa i independent a la gent gran.


Fins ara, el Programa ha organitzat més de 1.200 sessions a tot Catalunya, amb una assistència total de més de 25.000 participants i 300 farmacèutics docents.


Enguany, el projecte ofereix sessions sobre El bon ús dels medicaments i La importància de seguir bé els tractaments.

Aquestes xerrades no tenen cap cost per als participants i els docents són farmacèutics comunitaris col·legiats amb formació en educació sanitària.


Col·legi de Farmacèutics de Girona
Ultònia 13, 2n | 17002 Girona | Telf: +34 972 201824 | Fax: +34 972 207453 | cofgirona@cofgi.org